SATRANÇ TURNUVASI

HAMLE SENDE !

Satranç turnuvamız başladı.

Okulumuzda, Matematik öğretmenimiz Selma Demet Karabulut koordinatörlüğünde Satranç Turnuvamız başlamıştır. Yaklaşık 40 öğrencinin katılım sağladığı turnuvanın ilk turu çok çekişmeli geçti. Öğrencilerimizin moral motivasyonunu arttırmada önemli bir yer tutan  bu tür oyunların zaman zaman tekrarlanacağını belirterek öğrencilerimize şunları söyledi;

Bugün kazanmak veya kaybetmek önemli değil. Önemli olan, bu deneyimden neler öğreneceğiniz ve nasıl gelişim göstereceğinizdir. Kazanırsanız, zaferin tadını çıkarın ve daha da iyisini yapabilmek için motive olun. Kaybederseniz, bu sadece bir başlangıçtır. Hatalarınızdan ders çıkarın, kendinizi geliştirin ve bir sonraki fırsatta daha güçlü bir şekilde geri dönün.

Unutmayın ki, hayatta her zaman kazananlar ve kaybedenler olacaktır. Önemli olan, her durumda dik durmak ve hedeflerinizden asla vazgeçmemektir. Sizler, bugün burada gösterdiğiniz cesaret ve kararlılıkla, gelecekteki başarılarınızın temellerini atmış olacaksınız.

19.03.2024 50

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024