Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi

Vizyon: "Öğrencilerin yeteneklerini ön plana çıkaran, araştıran, inceleyen, sorgulayan, yenilikçi, özgüvenleri gelişmiş, değerlerine bağlı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmektir."

Misyon: "Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak."

Başarılar: İl düzeyinde ya da Ulusal düzeyde Müzik ve Resim(görsel sanatlar) alanlarında düzenlenen yarışmalarda okulumuz birçok kez derece almıştır.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesi yetenek sınavı ile alınmak üzere 30(otuz) müzik bölümü, 60(altmış) görsel sanatlar bölümü için kontenjan açılmıştır.

WEB - https://kazancibedihgsl.meb.k12.tr

Adres - Doğukent Mah. 1183. Sokak No 1 Karaköprü/ ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Doğukent Mahallesinde (Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 500 mt. kuzeyinde) bulunmaktayız.

Adres - Doğukent Mah. 1183. Sokak No 1 Karaköprü/ ŞANLIURFA

Ulaşım ŞanlıUrfa Büyükşehir Belediyemizin 71(okulumuzun önünden), 78(okulumuzun batısından) ve 71A (okulumuzun doğusundan) no´lu toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Karaköprü ilçemizin Güzelşehir mevkiinde bulunmaktadır.