YEŞİLÇAM NOSTALJİ KONSERİ

Okulumuzun öğrenci topluluğu, unutulmaz Yeşilçam şarkılarıyla dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Düzenlenen "Yeşilçam Nostalji Konseri"nde öğrenciler, eski Türk sinemasının efsane şarkılarını seslendirdiler.

Sahneye çıkan öğrenciler, klasikleşmiş parçalarla izleyicileri büyüledi Yeşilçam'ın unutulmaz şarkıları, öğrencilerin yorumlarıyla tekrar hayat buldu. Konserde duygusal anlar yaşanırken, bir yandan da coşku dolu dakikalar geçirildi.

Konseri düzenleyen okul müzik öğretmeni Ebru Kahya YAZAR  "Bu etkinlikle Yeşilçam'ın eşsiz müzik mirasını genç nesillere taşımak istedik. Gördüğümüz ilgi bizi gerçekten mutlu etti. Umarım bu tür etkinliklerle kültürel mirasımızı daha da yaşatırız." şeklinde konuştu.

Yeşilçam Nostalji Konseri, okul topluluğu ve öğrenciler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Etkinlik, katılımcılarına hem unutulmaz şarkılarla dolu keyifli anlar yaşattı hem de Türk sinemasının eşsiz müzik mirasını yeniden keşfetme fırsatı sundu.

Programa emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

08.05.2024 30

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024